Aangeboden: anti-stress vakantie

Zit je er over te denken om op korte termijn in je up er even tussenuit te gaan. Heb je veel aan je hoofd gehad en nu behoefte aan rust. Heb je geen behoefte aan een groepsreis maar ook geen vrienden die mee kunnen. Aan de andere kant zie je er ook tegenop om een hele week in je eentje rond te dwalen. Boek dan bij ons voor een heerlijk en compleet verzorgde anti stress vakantie. 

Iedereen heeft er vroeg of laat weleens mee te maken na een drukke of intensieve periode futloos slapeloze nachten emotioneel en een leeg gevoel. De motor is op. Een burn out is een logisch gevolg van het doorgaan op een ingeslagen weg die weliswaar past bij uw verstand maar niet bij uw gevoel. U gaat uw eigen grenzen over. 
Wij bieden u een anti stress programma aan. Letterlijk bedoeld om uzelf weer nieuw leven in de blazen. De ingrediënten van een stress management vakantie of een buren-out vakantie zijn gezonde voeding rustgevende activiteiten zoals yoga, meditatie, fietsen, wandelen, bezinning. 

Burn out vakantie voorkomt overspanning. Uit onderzoek blijkt dat anti stress vakanties ziekteverzuim door burn out kan terugdringen en bovendien de productiviteit van een werknemer kan verhogen. De meeste vakanties zijn puur bedoeld om te ontspannen. Een burn out of anti stress vakantie is veel meer dan dat. Deze vorm van vakantie is ontworpen zowel ter voorkoming van een burn out alsmede de verschijnselen ervan weg te nemen. De burn out anti stress vakantie bestaat uit een op een coaching sessies, mindfulness, intuïtief schilderen, stress hantering met behulp van paarden, lichaamswerk waaronder yoga oefeningen, gronding, ademhalingstechnieken en oefeningen, diverse ontspanningstechnieken, meditatie en visualisatie oefeningen, lezing power point presentatie wat is werkdruk en stress waardoor ontstaat het verschijnselen herkennen hoe ermee om te gaan hoe te voorkomen en wat eraan te doen. 

Gezond evenwicht werk en prive. Volgens schattingen zit zo n 12 procent van de Nederlanders thuis wegens een burn out Hoe drukker ons leven wordt hoe groter de behoefte aan chte ontspanning. Daarom heeft centrumdelaurier deze burn out vakantie ontworpen. Het zijn nu nog misschien alleen de mensen met heel drukke banen de managers en ondernemers die op burn outvakantie gaan en er bewust voor kiezen afgezonderd van de wereld even helemaal bij te komen van hun hectische bestaan. Zij boeken zo n reis om op een rustgevende plek hun hoofd en lichaam leeg te maken.

Centrum de laurier geeft die mogelijkheid om niet ergens ver weg afgezonderd maar gewoon hier in Nederland in het land van Maas en Waal in een landelijke en rustgevende omgeving tegen een betaalbaar tarief te genieten bij te komen en te leren. Besef dat een gezond evenwicht tussen werk en ontspanning heel belangrijk is in deze tijd

Wij verlenen ook een afhaalservice van het NS station te Zaltbommel 7 50 per rit fietsverhuur 7 50 per dag Voor informatie opgave of deelname Inge de HeijE mail inge centrumdelaurier nl GSM 0630093963Leo lambersE mail leo centrumdelaurier nl GSM 0612592652www centrumdelaurier nlKosten: VraagprijsContact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:13-06-2015 om 09:59u
Door:L.P. Lambers
Bekeken door: 1311 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Alphen
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.